Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، جانشین فرماندهی قرارگاه ثارالله گفت: اینکه آمریکایی ها این بار ناو هواپیمابر خود را به خلیج فارس نیاورده اند به این دلیل است که خوب می‌دانند اگر درگیری حتی محدود بین دو کشور شکل بگیرد، این ناو هواپیمابر و سایر اداوت و تجهیزاتشان در تیررس و هدف سلاح‌های ما خواهد بود. این ناو‌ها آسیب پذیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته آمریکایی‌ها آسیب پذیری‌های دیگری هم دارند که ما می‌توانیم از آن ناحیه‌ها به آن‌ها ضربه بزنیم. اگر خطایی از آن‌ها سر بزند، حتما خواهند دید که چه نقاط آسیب پذیری دارند که در دسترس ماست.

سردار «محمد اسماعیل کوثری»  در پاسخ به این که چرا آمریکایی‌ها علیرغم تبلیغات گسترده و شانتاژ‌های ترامپ و کاخ سفید، ناو هواپیمابر خود را به خلیج فارس نیاورد، اظهار کرد: بحثی که آن‌ها در ارتباط با اعزام ناو هواپیمابر آمریکایی و بمب افکن‌های فوق پیشرفته به منطقه عنوان کردند، نوعی جنگ روانی برای تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی ایران بود که البته ما به هیچ عنوان تحت تأثیر این موضوع قرار نگرفتیم و برای مقابله با هرگونه تعرضی به خاک کشورمان آمادگی داشته و داریم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجالس هشتم و نهم تصریح کرد: آمریکایی‌ها به ویژه فرماندهان عالی نظامی شان می‌دانند که ورود ناو هواپیمابر به خلیج فارس در شرایط فعلی، آن‌ها را به شدت آسیب پذیر خواهد کرد و این موضوع ۱۰۰ درصد به ضررشان است. آن‌ها فقط تا مرحله بهره برداری روانی از موضوع اعزام ناو جنگی بر این موضوع تأکید کردند.

وی در عین حال ادامه داد: البته تأکید می‌کنم که جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان شروع کننده جنگی در منطقه نخواهد بود، اما اگر کوچک‌ترین تعرضی به منافع و خاک کشور ما صورت بگیرد، آنگاه است که با قدرت هرچه تمام‌تر به آن پاسخ خواهیم داد و متجاوز را پشیمان می‌کنیم؛ بنابراین اگر دشمن جنگی علیه ما آغاز کند، شروعش با آنهاست، اما پایان و دامنه آن هیچ گاه با آنان نخواهد بود.

سردار کوثری در پاسخ به این که آسیب پذیری ناو‌های هواپیمابر آمریکایی تا چه اندازه است و ایران چه ابزاری برای مقابله با تعرض احتمالی دشمن در دست دارد که آمریکا ترجیح داد، صرفا از گزینه جنگ به عنوان یک عامل روانی در جهت افزایش فشار‌ها علیه جمهوری اسلامی بهره بگیرد و وقتی با جدیت ما مواجه شد، از این موضوع عقب کشید، گفت: بالاخره آن‌ها و ما تجربه دوران جنگ تحمیلی و سال ۶۶ و ۶۷ را داریم؛ با این تفاوت که آن زمان قدرت و توانایی ما در پاسخگویی به تهدید یک دهم الان هم نبود.

وی تأکید کرد: همان موقع با وجود قدرت کم ما نسبت به شرایط فعلی، آمریکایی‌ها در خلیج فارس از ناحیه رشادت‌ها و دلاوری‌های رزمندگان آسیب دیدند و آن ابهتی که داشتند ریخته شد، حالا که دیگر شرایط به طور کلی عوض شده و توانایی‌های ما در قیاس با دهه ۶۰ به شدت افزایش یافته است. آمریکایی‌ها این را می‌دانند که هرگونه خطایی در خلیج فارس انجام بدهند، در نهایت به ضرر آن‌ها خواهد بود.

این فرمانده عالی نظامی کشورمان افزود: در مورد میزان آسیب پذیری ناو‌های هواپیمابر آمریکایی باید اشاره کنم که حتی با ادواتی به مراتب کمتر و ضعیف‌تر از آنچه از امکانات و تجهیزاتی که ما در خلیج فارس داریم، این ناو‌ها آسیب پذیرند. البته آمریکایی‌ها آسیب پذیری‌های دیگری هم دارند که ما می‌توانیم از آن ناحیه‌ها به آن‌ها ضربه بزنیم. اگر خطایی از آن‌ها سر بزند، حتما خواهند دید که چه نقاط آسیب پذیری دارند که در دسترس ماست.

وی در پاسخ به این که طرح موضوع مذاکره و فرستادن میانجی اروپایی و شرق آسیایی نشان می‌دهد که آن‌ها از موضوع جنگ فقط برای افزایش میزان فشار‌هایشان استفاده کرده اند و حالا وقتی جوابی از این ترفند هم نگرفته اند، به دنبال راهکار دیگری هستند، عنوان کرد: آن‌ها هر حرف و یا اقدامی دارند می‌توانند به آن عمل کنند، بالاخره ما کار خودمان را انجام می‌دهیم؛ هرچند هم آن‌ها هم ما می‌دانستیم که در بحث نظامی نمی‌توانند کاری علیه ما پیش ببرند.

سردار کوثری افزود: حالا آن‌ها راه مذاکره را از آن جهت که دیدند فشار‌هایشان طی سال گذشته و امسال به نتیجه نرسیده، مطرح کرده و دنبال می‌کنند؛ هرچند تأکید می‌کنیم حرف آن‌ها برای انجام مذاکره هم دروغ است. اگر آن‌ها می‌خواستند مذاکره کنند و در قبال جمهوری اسلامی و مردمش صداقت داشته باشند، به مفاد برجام پایبند می‌ماندند و به آن عمل می‌کردند.

وی با تأکید بر اینکه در زمان مطرح کردن برجام ما در مجلس مخالف بودیم و آن را به ضرر خودمان می‌دانستیم، اظهار کرد: با همه اختلاف نظر‌ها در داخل ما یک تصمیم در مورد برجام گرفتیم و به اذعان ۱۵ گزارشی که تاکنون آژانس بین المللی انرژی اتمی داده است، ایران به تمامی تعهدات برجامی خود پابند بوده و هیچ گاه از آن عدول نکرده است، اما آمریکایی‌ها از ابتدا خلف وعده کرده اند و هیچ گاه به تعهداتشان عمل نکرده اند.

به گفته این عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، همه ادعا‌های ترامپ و دولت آمریکا برای مذاکره با ایران دروغ است. آن‌ها می‌خواهند مردم و افکار عمومی را در قبال آنچه علیه ملت ایران انجام داده اند، منحرف کرده و فریب بدهند. تنها یک راه برای راستی آزمایی صداقت آمریکایی‌ها در مذاکره با ایران وجود دارد؛ آن هم این که ترامپ و دولتش به تعهدات قبلی که درباره ایران دارند، پایبند مانده و به آن عمل کنند.

سردار کوثری در عین حال پیرامون سفر روز گذشته وزیر خارجه آلمان به ایران نیز خاطرنشان کرد: حتی همین رفت و آمد اروپایی‌ها هم عایدی ندارد. آن‌ها هم در جریان مذاکرات هسته‌ای و هم بعد از خروج آمریکا از برجام نشان داده اند که تابع آمریکایی‌ها هستند، هیچ اختیاری از خودشان ندارند و نمی‌توانند خلاف نظر آمریکا عمل کنند. این موضوع درباره تعهدات برجامی آن‌ها به ایران به وضوح قابل ملاحظه است.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال اسلامی ایران ایران جمهوری اسلامی جماران برجام قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۱۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر می‌گردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۱/۳ درصد بود. از همان سال‌ها هشدارهای رشد جمعیت آغاز شد. سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد.

وی افزود: هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده ۵/۶ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد. در سال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تأیید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین‌المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و معاهده طرح کنترل جمعیت در سطح بین‌الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشور ما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی، کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلاً پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

وی در ادامه گفت: اما اینها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث اول تنگ دستی به عنوان مانع افزایش فرزند بود و بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزندآوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزندآوری در مقابل هم قرار گیرند و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

محزون تاکید کرد: بر روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت بگیرد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همین‌طور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم. جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر، در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند. چرا که بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند.

کد خبر 6096442

دیگر خبرها

  • واشنگتن پست: اسرائیل کشاورزی در غزه را نابود کرده است/ سطح ناامنی غذایی در غزه در مرحله بحرانی قرار دارد
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • سیل به خانه‌های اندیمشک آسیب زد
  • بسیج و سپاه با تمام قدرت در کنار مردم امامزاده ابراهیم(ع) است
  • جنبش دانشجویی عامل فروپاشی اندیشه استکبار جهانی
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی در شفت
  • حملات داعش در عراق شروع شد
  • بازدید استاندار گیلان از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم