Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، ناو هواپیمابر «یو.اِس.اِس. آبراهام لینکلن» بعد از ۲۹۵ روز مأموریت نزدیکی آب‌های جنوبی ایران، روز دوشنبه (به وقت محلی) به ایالات متحده بازگشت.

ناو لینکلن که در آوریل ۲۰۱۹ اسکله ویرجینیا را ترک کرد، قرار بود در ماه اکتبر به آمریکا بازگردد اما وزارت دفاع این کشور به بهانه افزایش تنش‌ها در منطقه غرب آسیا و در راستای کارزار فشار حداکثری علیه ایران، این ناو را در نزدیکی آب‌های دریای عمان نگه داشته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته وبگاه «دیلی‌میل» استقرار ده ماهه این ناو، طولانی‌ترین مدت زمان استقرار آن از زمان جنگ سرد با شوروی سابق است.

سه هزار خدمه نظامی ناو لینکلن که از این ماجراجویی وزارت دفاع آمریکا علیه ایران خسته و فرسوده شده بودند، بعد از بازگشت به بندر کورونادو در ایالت کالیفرنیا، مورد استقبال خانواده‌های نگران خود قرار گرفتند.

برخی از آنها حتی فرزندان نوزاد خود را برای اولین بار دیدند.

در حالی که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مدعی بود این ناو را برای افزایش فشارها به ایران، به آب‌های خلیج فارس اعزام کرده و از تنگه هرمز عبور کرده است اما دیلی‌میل می‌نویسد ناو لینکلن به مدت ۲۲۲ روز در شمال دریای عرب و نزدیکی خلیج عمان مستقر بود.

این ناو  در زمان حضور در منطقه با دو حادثه روبرو شد. در اولین مورد یکی از نظامیان آمریکایی مستقر روی این ناو به دریا سقوط کرد. بعد از چند روز عملیات جست‌وجو اعلام شد که او جانش را از دست داده است. در حادثه دیگری هم یک هواپیمای اطلاعات و شناسایی «هاوکی» هنگام فرود روی عرشه از مسیر منحرف شد و با دو هواپیمای دیگر برخورد کرد و به آن‌ها آسیب رساند. دو جنگنده دیگر هم به دلیل برخورد قطعات ناشی از این تصادف آسیب دیدند.

 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۷۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان نیاز دارد

آفتاب‌‌نیوز :

«آشیم اشتاینر» در بیانیه‌ای با اشاره به تخریب ۸۰ هزار خانه در نوار غزه، افزود: در خوشبینانه‌ترین حالت اگر مصالح ساختمانی پنج برابر سریعتر از شرایط پس از بحران سال ۲۰۲۱، در اختیار غزه قرار گیرد، بازسازی غزه ممکن است در سال ۲۰۴۰ به پایان برسد.

به گزارش رویترز، این مقام سازمان ملل، گستردگی ویرانی و تلفات انسانی ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به غزه در بیش از ۲۰۰ روز گذشته را یادآور شد و گفت: فقر در این مدت کوتاه به حدی رسیده است که بحران جدی برای توسعه این منطقه ایجاد کرده و آینده نسل‌های آینده را از بین برده است.

اشتاینر با اشاره به این موضوع که در پایان سال ۲۰۲۳، ۳۸.۸ مردم غزه زیر خط فقر بوده اند، گفت: حتی اگر جنگ فقط ۹ ماه طول بکشد، میزان فقر به ۶۰.۷ درصد خواهد رسید و بخش زیادی از طبقه متوسط به زیر خط فقر خواهند رفت.

منابع وابسته به سازمان ملل به ارائه آماری از شهدا و مجروحان در غزه پرداختند و به افزایش میزان فقر در این منطقه اشاره کردند.

برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» در گزارشی از شهادت یا زخمی شدن حداقل پنج درصد از ساکنان غزه خبر داد.

در این گزارش آمده است: حداقل ۵ درصد از ساکنان غزه در جنگ کنونی علیه غزه کشته یا زخمی شده‌اند.

برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته اسکوا در گزارش خود تاکید کرد: به منظور مقابله با بحران انسانی و بازسازی اقتصاد و زیرساخت‌های فلسطینی باید آتش‌بس برقرار شود.

این در حالی است که روز گذشته دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوارغزه، اعلام کرد که همزمان با شرایط وخیم جنگی و ادامه محاصره ۱۸ ساله، نرخ فقر میان ساکنان این منطقه از ۹۰ درصد نیز فراتر رفته است.

بر اساس بیانیه این دفتر که به مناسبت روزجهانی کار و کارگر منتشر شد، نرخ بیکاری پیش از آغاز جنگ، ۴۶ درصد بود و در ابتدای سال جاری میلادی و در سایه جنگ ویرانگر به ۷۵ درصد افزایش یافت.

براساس آمار دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه، رژیم صهیونیستی ۱۵ بخش اقتصادی نوار غزه را هدف قرارداده است و هزاران کارگر در تجاوز اخیر، قتل عام شده اند.

در بیانیه این دفتر اطلاع رسانی دولتی آمده است: ۹۵ درصد از بنگاه‌های اقتصادی در نوار غزه بر اثر بمباران و کشتار نیروی کار، به طور کامل تعطیل شده است.

این بیانیه افزود: در سه ماهه نخست جنگ، بیش از ۲۰۰ هزار نفر از جمله حدود پنج هزار ماهیگیر، شغل خود را از دست داده اند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوارغزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی، آمریکا و جامعه جهانی مسوول شرایط سخت و غیرانسانی نوار غزه هستند.

این دفتر از کشور‌های جهان و همه سازمان‌های بین المللی خواست به وظیفه خود برای توقف نسل کشی ساکنان نوار غزه اقدام و به قشر کارگر در این منطقه که شغل خود را از دست داده اند، کمک‌های مستقیم ارائه کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مرور یک تجاوز شیمیایی
  • بررسی احتمال بازگشت مدیرعامل سابق به استقلال
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • توضیحات شهردار منطقه 22 درباره زمان بازگشایی بزرگراه خرازی
  • توضیحات شهردار منطقه درباره زمان بازگشایی بزرگراه خرازی
  • روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • واعظی: روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)