Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، گزیده‌ای از اخبار جالب و خواندنی سراسر جهان در تاریخ بیست و سوم خرداد ماه را با کلیک بر روی لینک خبر بخوانید.

 

نشست کنست برای رأی اعتماد به کابینه جدید/بنت: برنامه هسته ای ایران بزرگترین چالش ماست
نشست پارلمان رژیم صهیونیستی برای رأی اعتماد به کابینه جدید رژیم صهیونیستی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

موضع وزارت خارجه آمریکا در قبال توافق هسته‌ای ایران باعث نگرانی است
موضع وزارت خارجه آمریکا مبنی بر اینکه صد‌ها تحریم تحمیلی علیه ایران به احتمال زیاد همچنان به قوت خود باقی خواهند ماند، بر روند مذاکرات وین تاثیر می‌گذارد.

 

پاکستان ورود مسافر از ۲۶ کشور را ممنوع کرد
مرکز فرماندهی و عملیات ملی پاکستان، برای جلوگیری از شیوع کرونا در این کشور محدودیت‌های سنگینی برای ورود مسافر از ۲۶ کشور جهان اعمال کرده است.

 

چین موشک‌های «قاتل ناو‌های هواپیمابر» را آزمایش کرد
چین پس از سفر سناتور‌های آمریکایی به تایوان، موشک‌های موسوم به «قاتل ناو‌های هواپیمابر» را آزمایش کرد.

 

نتانیاهو پس از برکناری از قدرت چه امکاناتی را از دست می‌دهد؟
منابع صهیونیستی اعلام کردند نخست‌وزیر این رژیم پس از برکناری از مقام خود، امکانات بسیاری را از دست خواهد داد.

 

قرنطینه یک هفته‌ای کرونایی در مسکو
از فردا، دوشنبه، مردم مسکو به مدت یک هفته دست از کار می‌کشند و در قرنطینه خواهند بود.

 

رئیس جمهور برزیل برای نقض قوانین کرونایی جریمه شد
جائر بولسونارو، رئیس جمهور برزیل، به دلیل حضور میان طرفداران خود بدون ماسک، ۱۱۰ دلار جریمه نقدی شد.

 

واکنش حماس به حمله لفظی وزیر خارجه امارات علیه این جنبش
سخنگوی حماس در واکنش به اظهارات تحریک آمیز امارات علیه این جنبش، ابوظبی را همدست رژیم صهیونیستی خواند.

 

اولیانوف رایزنی‌های روسیه و ایران را سازنده خواند
نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین المللی در وین اعلام کرد همانند همیشه رایزنی‌های ایران و روسیه در فضایی صمیمانه، سازنده و کارآمد صورت گرفت.

 

افشای جزئیات عملیات شهادت طلبانه زعتره پس از یک ماه
رسانه‌های صهیونیستی پس از حدود یک ماه جزئیات عملیات شهادت طلبانه جوان فلسطینی در زعتره و شلیک گلوله به سوی نظامیان صهیونیست را منتشر کردند.

 

آمریکا: تاکنون به نتیجه‌ای درباره منشأ کرونا نرسیده‌ایم
رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی اعلام کرد تحقیقات این کشور درباره منشأ کرونا تاکنون به نتیجه‌ای نرسیده است.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توافق برجام جو بایدن همه گیری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۸۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: اسرائیل هنوز جان غیرنظامیان رفح را تضمین نکرده است

وزیر خارجه آمریکا با تاکید دوباره بر لزوم حفاظت از جان غیرنظامیان در حمله به رفح، گفت تا وقتی رژیم صهیونیستی طرح معتبری در این راستا اراده نکرده، آمریکا نمی‌تواند از حمله به رفح حمایت کند.

به گزارش ایسنا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه رژیم صهیونیستی هنوز «طرح قابل‌اعتمادی برای حفاظت از غیرنظامیان» در حمله به رفح ارائه نکرده، گفت: «در نبود چنین طرحی، ما نمی‌توانیم از عملیات نظامی گسترده در رفح حمایت کنیم، زیرا آسیب‌های آن قابل‌قبول نیست.»

پس از آنکه رژیم صهیونیستی از قصد خود برای حمله به شهر رفح خبر داد، انتقادات بین‌المللی نسبت به کشتار غیرنظامیان در جنگ غزه افزایش یافت و فشارها علیه عملکرد دولت بایدن در حمایت از تل‌آویو هم به میزان چشمگیری تشدید شده است.

وزیر امور خارجه آمریکا مجددا به رغم مانع‌تراشی اشغالگران در مسیر تبادل اسیران که چند ماه است با میانجیگری قطری-مصری-آمریکایی مورد مذاکره قرار گرفته است، این رژیم را مبرا کرد و بار دیگر ادعای بی‌اساس خود مبنی بر مانع تراشی حماس در این معامله را تکرار کرد.

بلینکن گفت منتظر موافقت حماس با آتش‌بس و آزادی اسیران صهیونیست هستند و بار دیگر در اظهاراتی جانبدارانه و بدور از واقعیت تنها مانع بین ساکنان نوار غزه و آتش‌بس را حماس دانست.

آنتونی بلینکن در اندیشکده مک‌کین عادی‌سازی با عربستان و تشکیل کشور مستقل فلسطین

بلینکن که این اظهارات را در نشستی با میزبانی «اندیشکده مک‌کین» مطرح کرد، با اشاره به سفر اخیر خود به منطقه و دیدار با «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی، گفت: «او (بن سلمان) تصریح کرد که قصد دارد در مسیر عادی‌سازی روابط (با اسرائیل) گام‌هایی بردارد» اما شروطی دارد.

به گزارش «فرانس ۲۴» رژیم صهیونیستی تمایل زیادی به عادی‌سازی روابط خود با عربستان سعودی دارد و ریاض تشکیل کشور مستقل فلسطین را به‌عنوان یکی از شروط اساسی خود مطرح کرده است. این در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و چهره‌های راست افراطی در کابینه وی با این امر مخالف هستند.

با این حال، بلینکن با شرط عربستان برای عادی‌سازی روابط گفت آمریکا هم‌زیستی رژیم صهیونیستی و فلسطین را ممکن می‌داند، اما به این شرط که تضمین‌های امنیتی به اسرائیل ارائه شود. به گفته بلینکن، راهکار ۲ دولتی امکان اجرایی‌شدن دارد، اما ابتدا باید به مساله فلسطین رسیدگی کرد. او گفت اگر تضمین‌های امنیتی کارآمد به رژیم صهیونیستی ارائه شود، وجود کشور فلسطین را ممکن می‌داند.

بلینکن در حالی بر تعهد واشنگتن برای تضمین امنیت رژیم صهیونیستی تاکید کرد که از آغاز جنگ غزه تا امروز حدود ۳۵ هزار فلسطینی در حملات نظامیان این رژیم به شهادت رسیده‌اند و بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند.

روابط چین و آمریکا

بلینکن همچنین در این نشست به تنش‌های میان آمریکا و چین پرداخت و گفت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا «مدیریت مسؤولانه» روابط واشنگتن و پکن را یکی از وظایف خود می‌داند.

او در یک کنفرانس خبری در نشست اندیشکده مک‌کین گفت: «حدود یک سال قبل به چین سفر کردم، وقتی که با یکدیگر فاصله زیادی داشتیم. فکر می‌کنم بایدن مدیریت مسؤولانه رابطه با چین را وظیفه خود می‌داند. ما با چین در رقابت تنگاتنگی هستیم و تا وقتی این رقابت عادلانه باشد، آمریکا با آن مشکلی ندارد.»

بلینکن با تاکید بر اهمیت روابط دوجانبه با پکن برای واشنگتن، گفت جلوگیری از بدل‌شدن این «رقابت» به «مناقشه» برای آمریکا بسیار مهم است.

او گفت: «تلاش ما در وهله اول این است که گفت‌وگوهای متداول را در تمامی سطوح برقرار کنیم و برقراری ارتباطات نظامی یکی از مهم‌ترین بخش‌های آن است. ما به دنبال حوزه‌هایی هستیم که حتی بتوانیم با چین همکاری داشته باشیم.»

وزیر خارجه آمریکا با اذعان به اختلافات گسترده میان ۲ کشور، گفت احیای همکاری پکن و واشنگتن می‌تواند به درک تفاوت‌های هر کشور از سوی دیگری کمک شایانی کند.

انتهای پیام

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا صهیونیست‌ها جرأت مقابله با حملات یمن را ندارند؟
  • بلینکن: اسرائیل هنوز جان غیرنظامیان رفح را تضمین نکرده است
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • واکنش روسیه به بازداشت گسترده دانشجویان در آمریکا
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • سرمایه گذاری مشترک آمریکا و ژاپن برای رهگیری موشک‌های مافوق صوت
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)