Web Analytics Made Easy - Statcounter

 یک وبگاه تحلیلی آمریکایی ویژه امور نظامی در مطلبی به امکان حمله ایران به تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه از جمله ناوهای هواپیمابر آمریکا در خلیج فارس و آب‌های اطراف پرداخت و نوشت، ناوگان زیردریایی‌های کلاس «کیلو» نیروی دریایی ارتش  ایران به اژدرهایی مجهز هستند که می‌توانند ساختار یک ناو هواپیمابر را به شدت آسیب برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وبگاه «19 فورتی فایو» روز یکشنبه در مطلبی به قلم «مایا کارلین » تحلیلگر امور دفاعی نوشت، بسیاری از کارشناسان این سئوال را مطرح کرده‌اند که آیا روسیه یا چین می‌توانند یک ناو هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا را در یک جنگ غرق کنند و آیا این بدان معناست که این کشتی‌های جنگی اکنون از کار افتاده شده‌اند؟ اما در مورد سایر کشورهایی که مقادیر زیادی موشک در زرادخانه نظامی خود دارند، مانند ایران، چطور؟ ا یران در رزمایش‌های اخیر خود از بین بردن تجهیزات نظامی آمریکا از جمله یک ناو هواپیمابر را تمرین کرده است.

از دیدگاه نویسنده، اگرچه دفاع ایالات متحده از هر نظر برتر است، اما توان بالقوه انهدام موفقیت آمیز یک ناو هواپیمابر نیروی دریایی ایالات متحده توسط ایران غیرممکن نیست. در سال ۲۰۱۵، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی راکت‌هایی را نزدیک ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس هری ترومن » که در حال عبور از تنگه هرمز بود، شلیک کرد. فرماندهی مرکزی آمریکا (تروریست‌های سنتکام) با محکوم کردن حمله ایران به عنوان «بسیار تحریک‌آمیز» گزارش داد که انگیزه سپاه پاسداران ایران، تهدید حضور آمریکا در منطقه بوده است.

 نویسنده با ذکر حمله به نفتکش‌ها در سال ۲۰۱۹، نزدیک بندر «فجیره» در دریای عمان نوشت، تقریباً یک پنجم مصرف نفت جهان از تنگه هرمز عبور و آن را به یک آبراه راهبردی تبدیل می‌کند. ایران با این تحرکات اخیر نشان داده که توانمند است و می‌تواند جریان نفت را مختل کند و اقتصاد جهانی را برهم بزند.

زیر دریایی کلاس غدیر                   

نویسنده ادامه داد، اگرچه اژدرها و راکت‌های ایران به تنهایی خطر قابل‌توجهی برای یک ناو هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا ایجاد نمی‌کنند، اما ایران می‌تواند سلاح‌هایی در اختیار داشته باشد که این کار را اجرا کنند. از آنجایی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال‌های اخیر تلاش‌های خود را برای گسترش و پیشبرد زرادخانه‌های تسلیحاتی افزایش داده است، افزایش توانمندی‌های ایران تهدید بزرگ‌تری برای دشمنانش از جمله آمریکا محسوب می‌شود.

در خاتمه این مطلب آمده است، ناوگان زیردریایی‌های کلاس «کیلو» نیروی دریایی ارتش به اژدرهایی مجهز هستند که می‌توانند سازه یک ناو هواپیمابر را به شدت تحت تاثیر قرار دهند. علاوه بر این، ایران توانسته موشک‌های بالستیک دوربرد تولید کند که در نهایت قادر به هدف قرار دادن تجهیزات ایالات متحده هستند./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: اژدرهای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۴۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی

وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه هوایی در یک کشور آفریقایی واکنش نشان داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از الجزیره، آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به نیجر واکنش نشان داد.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا امروز جمعه پس از اینکه منابع خبری از ورود نیرو‌های روسی به پایگاه هوایی در نیامی پایتخت نیجر خبر دادند، به این موضوع واکنش نشان داد و گفت که مشکلی وجود ندارد.

وی افزود: روس‌ها در مکانی جدا هستنند و نمی‌توانند به تجهیزات یا نیرو‌های ما برسند. همواره بر سلامت نیروهایمان و حمایت از آن‌ها تمرکز داریم. با این حال مشکلی بابت حمایت از نیرو‌های ما وجود ندارد.

یک مقام آمریکایی روز پنجشنبه اعلام کرد که روسیه تعدادی از نیروهایش را در حالی به یک پایگاه هوایی در کشور آفریقایی نیجر منتقل کرده که هنوز تعداد اندکی از نیرو‌های آمریکایی در آنجا حضور دارند. بیشتر نیرو‌های آمریکایی قبلاً از این پایگاه در شهر نیامی، پایتخت نیجر خارج شده بودند.

ورود مستشاران نظامی روسی به این کشور در غرب آفریقا حدود سه هفته پیش و در پی تصمیم نیجر مبنی بر خروج تمام نیرو‌های آمریکایی صورت گرفت. این فرمان به طور قابل توجهی بر تلاش‌های نظامی ایالات متحده در منطقه موسوم به «منطقه ساحل» تأثیر گذاشت.

پنتاگون اعلام کرد که نیرو‌های آمریکایی از این کشور خارج خواهند شد، اما جدول زمانی دقیقی برای آن ارائه نکرده است.

زمانی که نیرو‌های روسی ماه گذشته میلادی وارد نیجر شدند، مشخص نبود که در کجا اقامت دارند. یک مقام آمریکایی گفت که آن‌ها اکنون در طرف دیگر پایگاه نیامی، معروف به (پایگاه هوایی ۱۰۱) قرار دارند و نزدیک نیرو‌های آمریکایی نیستند. این پایگاه در کنار فرودگاه بین‌المللی دیوری هامانی است، جایی که سایر نیرو‌های بین‌المللی - مانند آلمانی‌ها و ایتالیایی‌ها - نیز در آن ساکن هستند.

این مقام به شرط ناشناس ماندن درباره تحرکات این نیرو‌ها صحبت کرد. دقیقاً مشخص نیست که چه تعداد از نیرو‌های آمریکایی در پایگاه نیامی باقی مانده‌اند. حضور روسیه در این پایگاه در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌ها بین واشنگتن و مسکو بر سر حمایت مستمر ایالات متحده از ارتش اوکراین همچنان بالا است.

حدود ۱۰۰۰ سرباز آمریکایی هنوز در نیجر هستند، اما بخش اعظم آن‌ها به پایگاه هوایی ۲۰۱ در نزدیکی اغادیز در ۹۲۰ کیلومتری پایتخت نقل مکان کردند.

دیگر خبرها

  • برای نخستین بار؛ ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد + ویدئو
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • احرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • نگرانی آمریکا از حضور روسیه در نیجر
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس
  • نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)